یوم‌الله ۹ دی آخرین میخ برتابوت فتنه - راهپیمایی پر شکوه امّت بصیر (۱۳۸۸ ش)

یوم‌الله ۹ دی آخرین میخ برتابوت فتنه

تاریخ وقوع: راهپیمایی پر شکوه امّت بصیر (۱۳۸۸ ش)
یوم‌الله ۹ دی آخرین میخ برتابوت فتنه
امروز پنجمین سالگرد یوم الله درخشانی است که پس از 8 ماه شورش و آشوب علیه جمهوریت، اسلامیت و کل نظام، مردم با حضور ده‌ها میلیونی خود آخرین میخ را بر تابوت فتنه کوبیدند.
فتنه‌گران ابتدا به بهانه تقلب آمدند. بهانه‌ای که توانست عده‌ای از مردم را نیز با آنان همراه کند. اما هر چه زمان گذشت، روشن و روشن‌تر شد که ماجرا چیزی فراتر از انتخابات و ابهام در نتیجه آن است. اعتراض به نتیجه انتخابات کجا و آتش زدن بانک و مغازه و حمله وحشیانه به مردم بی‌گناه کجا؟!
با کفش نماز جمعه خواندند، در روز قدس خوردند و آشامیدند و شعار دیکته شده تل‌آویو را (نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران) سردادند و آمریکا از حضورشان در مراسم 13 آبان استقبال کرد تا فتنه همچون غربالی شود و بی‌غرضها بدانند که داستان چیز دیگری است. عربده کشیدند و تاختند و آتش زدند و کار را به جایی رساندند که نتانیاهو آنان را سرمایه‌های اسرائیل در ایران خطاب کرد و اوباما شجاعت (یا وقاحت؟!) آنان را ستود.
تا رسید و رسیدند به بزنگاه عاشورا. آنجایی که که دیگر جای بی‌طرفی و سکوت و گم شدن در غبار فتنه نیست که اگر غباری هست، از میدان روشن نبرد است. هلهله کردند و عاشورائیان را سنگ باران و آن ملعون خداجویشان خواند تا حجت بر همگان تمام شود که در کدام سوی میدان ایستاده‌اند.
فرصتی برای بیانیه و تبلیغ نبود و نیازی هم، که خون خدا بعد از 14 قرن هم کار خود را می‌کند و یزیدیان را رسوا می‌سازد. ده‌ها میلیون عاشق به خیابان آمدند تا همچون باران، شهر را بشویند. و باز هم این میدان انقلاب بود که یک بار دیگر خود را در حافظه تاریخ ثبت کرد. همانجا که میعادگاه عاشقان ثارالله شد تا با شعارهای کوبنده خود ثابت کنند میدان انقلاب هنوز هم میدان انقلاب است و امید آمریکا و انگلیس و رژیم صهیونیستی به مزدوران فریب‌خورده، جز سراب نیست.
پنج سال از آن روز بزرگ و خدایی می‌گذرد و باید گفت و نوشت از آن روز و آن روزها که مصداق بارز شعائر الله است و امتداد عاشورا. مناسک پرشکوه محرم نشانه زنده بودن یزید نیست که فتنه‌گران بازخوانی آن ایام را بدل از زنده بودن خود بگیرند که سرنوشت فتنه و یزیدیان یکی است.
این روزها نیز در جای جای کشور، آنان که تکلیف خود را با این میدان روشن کرده‌اند، به تعظیم این یوم‌الله رفته‌اند.
همایش پتک جمهوریت بر سر اشرافیت
 همایش«پتک جمهوریت بر سر اشرافیت» به منظور پاسداشت حماسه عظیم 9 دی به همت انجمن روزنامه‌نگاران مسلمان در لانه جاسوسی برگزار شد و سید نظام الدین موسوی، محمد حسن رحیمیان، غلامعلی حداد عادل و محمد حسین صفار هرندی در سخنانی به دلایل ضرورت پرداختن مستمر به فتنه 88 پرداختند.
منافقین جدید با ادعای خط امام درصدد براندازی هستند
حجت‌الاسلام محمدحسن رحیمیان تولیت مسجد مقدس جمکران در این همایش با اشاره به اینکه بنده با مرور برخی آیات قرآن به بررسی ابعاد مختلف فتنه 88 می‌پردازم اظهار داشت: بنده پس از ماجرای 16 آذر در دانشگاه تهران سخنرانی داشتم و آیه‌ای را برای مردم قرائت کردم که قبل از ترجمه آن، مردم حکم خود را مبنی بر اعدام سران فتنه صادر کردند.
رحیمیان ادامه داد: پس از این اتفاق موسوی توسط یکی از دوستان مشترک به بنده پیام داد که من توقع نداشتم حکم اعدام من را صادر کنید. من نیز به او گفتم به او پیام دهند من حکم اعدام صادر نکرده‌ام بلکه تنها آیه‌ای از قرآن را برای مردم خواندم و آنها خودشان تطبیق دادند.
رئیس سابق بنیاد شهید تصریح کرد: بنده در عین حال به موسوی گفتم اگر شما مرز خود را با دشمنان، سلطنت‌طلبان و منافقین جدا کنید ما بحثی با شما نداریم و مردم نیز حساب را تغییر می‌دهند.
رحیمیان ضمن قرائت آیات 60 تا 62 سوره احزاب که به بحث منافقین و کسانی که در قلب‌هایشان مرض دارند، ادامه داد: شاید با اصطلاح منافقین، منافقین سال 60 در ذهن تداعی شوند. در حالی که منافق به معنای دو رو است اما ماهیت آنها برای همه روشن شده است و ما در حال حاضر منافقین جدیدی در جامعه داریم که ادعای خط امام می‌کنند اما ضدامام و نظام اسلامی عمل کرده و در صدد براندازی یا زمینه‌ساز براندازی نظام اسلامی هستند.
رئیس سابق بنیاد شهید با تاکید بر اینکه منافقین جدید را با شاخص‌های قرآنی به راحتی می‌توان شناخت، افزود: هر سه عنوان این آیه قرآن یعنی منافقین، بیماردلان و کسانی که درجامعه ایجاد رعب و وحشت می‌کنند در فتنه سال 88 بر این جریان انطباق یافت.
وی یادآور شد: قرآن خطاب به پیامبر (ص) می‌گوید اگر اینها دست از حرکت‌های خود برندارند ما تو را مامور می‌کنیم که با اینها برخورد سخت کنید و آنها را از مدینه اخراج وتبعید کنید و این گام اول و کف قضیه است اما اگر این روند ادامه داشته باشد، به سخت‌ترین وجه ممکن باید کشته شوند؛ لذا این طبق آیه قرآن است و پس از قرائت این آیه مردم حکم خود را صادر کردند.
وی افزود: این سنتی است که تنها مخصوص گذشته نبوده است و در حال حاضر نیز با منافقان و شایعه‌پراکنان باید چنین برخوردی شود و این سنت الهی است.
مگر می‌شود عاشورای 88 را فراموش کرد
سیدنظام الدین موسوی دبیر کل انجمن روزنامه‌نگاران مسلمان در همایش «پتک جمهوریت بر سر اشرافیت» که به منظور پاسداشت حماسه 9 دی در لانه جاسوسی برگزار شد گفت: ما در شیعه یاد گرفتیم که از هر مسئله‌ای به خصوص مسائل فتنه‌گون باید عبرت بگیریم، مگر از عاشورا یا صفین می‌توان گذشت؟ اتفاقاً از جنگ‌های رودررو شاید بتوان گذشت ولی از فتنه‌ها هرگز نمی‌توان گذشت کرد.
مدیرعامل خبرگزاری فارس، با بیان اینکه اسلام و تشیع از فتنه‌های درونی بسیار آسیب دیده‌اند عنوان کرد: ماجرای پس از رحلت پیامبر که منجر به فجایعی شد تا روند رو به رشد اسلام تخریب شود یا ماجرای صفین و عاشورا از جمله مواردی بوده است که اسلام از فتنه‌ها آسیب دیده است.
وی ادامه داد: ما فتنه 88 را فراموش نمی‌کنیم و معنای عدم فراموشی نیز انتقام‌گیری نیست، ماجرا به رودررویی عده‌ای با نظام اسلامی و بسترسازی برای سوءاستفاده دشمن برمی‌گردد، اینکه عده‌ای که البته در سطوح بالای نظام نیز بوده‌اند، کاری می‌کنند که دشمن سوءاستفاده کند قابل تکرار است و ما بارها از این جریان آسیب دیده‌ایم.
9 دی، روز لبریز شدن کاسه صبر ملت
غلامعلی حداد عادل نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی نیز در همایش «پتک جمهوریت بر سر اشرافیت» در مجتمع فرهنگی 13 آبان (لانه جاسوسی) گفت: 9 دی لبریز شدن کاسه صبر ملتی است که شاهد بود عده‌ای می‌خواهند با انقلاب آن ملت بازی کنند.
وی با بیان اینکه وقتی مردم در خیابان‌ها دیدند که این جریان روی عبارت جمهوری اسلامی را خط می‌زند متوجه نیت جریان شدند، افزود: مردم که در محضر امام، رهبری و شهدا تربیت سیاسی شده بودند جمع‌بندی درستی پیدا کردند و در روز 9 دی که امتحان بزرگ ملت ایران بود آنها سرافراز شدند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: این در حالی است که برخی از خواص از این مسئله سربلند بیرون نیامدند و برخی از آنها یا سکوت کرده و یا موضع دوپهلو گرفتند یا طوری صحبت کردند که دشمن از آن سوءاستفاده کند.
وی تأکید کرد: 9 دی بر اقتدار جمهوری اسلامی افزود و روز تجلی بصیرت مردم ایران بود که نباید آن را فراموش کرد.
حداد عادل به راهپیمایی میلیونی مردم در اربعین اشاره کرد و گفت: بنابر آمار رسمی یک میلیون و 500 هزار نفر از مردم ایران عاشقانه به زیارت امام حسین (ع) رفتند که این راهپیمایی اربعین از جنس 9 دی بود.
خطر فتنه از بین نرفته است
غلامعلی حدادعادل نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی همچنین در حاشیه همایش «پتک جمهوریت بر سر اشرافیت» در جمع خبرنگاران گفت:  خطر فتنه از بین نرفته است یعنی همان پشتیبان‌های خارجی و طرفداران داخلی آنها همچنان امیدوارند که همان افکار را در کشور مطرح کنند و حاکم شوند.
وی اظهار داشت: ضربه اول را به این فتنه‌گران و نظام سلطه نماز جمعه مقام معظم رهبری زد و آنها دومین ضربه را در 9 دی خوردند.
این نماینده مجلس تصریح کرد: مردم در حماسه 9دی به دشمنان خارجی پیام دادند که دل خودشان را به حرف‌هایی که زده می‌شود خوش نکنند؛ مردم گفتند ما در صحنه هستیم و از انقلاب حمایت می‌کنیم. همچنین تابع رهبر هستیم و اسلام را می‌خواهیم.
وی در خاتمه گفت: فتنه خط قرمز نظام است و رهبری کشور نیز فرمودند که فتنه کشور را تا لبه پرتگاه برده است و این دلیلی بر خط قرمز بودن فتنه است.
خیانت بزرگ وابستگان آمریکا در فتنه پا‌ک‌شدنی نیست
محمدحسین صفارهرندی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز دراین همایش اظهار داشت: خیانت بزرگ وابستگان آمریکا در فتنه پاک شدنی نیست.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بر همین اساس به وابستگان داخلی جریان استکبار اشاره و تصریح کرد: کسانی که با درک این موضوع که آمریکا حوزه نفوذ خود را از دست می‌دهد در تهران و برخی شهرها بلوای خیابانی درست می‌کنند، حواس‌شان هست که چه کاری انجام می‌دهند و از این رو نمی‌توان برچسب خیانت بزرگ را از پیشانی آنها پاک کرد.
صفارهرندی در ادامه تصریح کرد: اینان به خیلی از میتینگ‌های ما برچسب پیک‌نیک می‌زدند. به کوری چشم آنان 22 بهمن ما پیک‌نیک ملت ماست. اما 9 دی از جنس پیک‌نیک‌های خیابانی ما نبود.
وی ادامه داد: 9 دی یک جمعیت فشرده‌ای بود که مصمم به خیابان‌ها آمد تا داستانی را خاتمه دهد و آن داستان فتنه بود که این کار را هم کرد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: 9 دی در طول تاریخ پس از انقلاب به لحاظ حجم جمعیت و هدف‌دار بودن جمعیت بی‌بدیل است و تنها قابل تشبیه به عاشورا و تاسوعای سال 57 است. حال آیا این روز ملی نیست؟
9 دی تبلور بیداری و بصیرت مردم
آیت الله نوری همدانی از مراجع عظام تقلید نیز در درس خارج فقه خود که در مسجد اعظم قم برگزار شد با اشاره به سالگرد یوم الله نه دی تاکید کرد:  ملت ایران بیدار هستند و بیداری خود را نشان دادند و 9 دی تبلور بیداری و بصیرت مردم بود که نمایش دادند و هر سال باید پررنگ‌تر باشد تا عبرتی برای دشمنان باشد.
وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای ‌مسلح نیز در بیانیه‌ای به همین مناسبت تصریح کرد:  حماسه عاشورایی 9دی ماه آیینه‌‌ تمام نمای بصیرت، بیداری، هوشمندی، دشمن‌شناسی و ولایتمداری ملت ایران و صحنه‌‌ شکست جبهه متحد ضد‌انقلاب داخلی و خارجی و عرصه‌ رسوایی نظام سلطه و استکبار در فتنه بزرگ سال 88 بود .
در بخشی از این بیانیه آمده است: حماسه 9 دی که آتش فتنه‌گری و آشوب‌طلبی استکبار جهانی و‌ نابخردان فریب‌خورده را خاموش کرد از نقاط عطف انقلاب اسلامی و از وقایع ماندگار و الهام‌بخشی است که خواهد توانست نسل‌های آینده را هوشمندانه بر فتنه‌های احتمالی فراروی غلبه دهد. ‌
حزب مؤتلفه اسلامی نیز در بیانیه‌ای تصریح کرد: فتنه 88 یک شورش علیه حق‌الناس رای ملت با همکاری و همیاری منافقین و سرویس‌های رژیم صهیونیستی، سیا و ام آی 6 بود.
بیگانگان پشت صحنه وقایع 88
علی‌اکبر ولایتی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به این پرسش که چرا مقام معظم رهبری فرمودند روز نهم دی در تاریخ انقلاب اسلامی جاودانه خواهد بود، گفت: آنچه در 9 دی رخ داد جلوگیری از تکرار وقایعی بود که در اوکراین، قرقیزستان و دیگر کشورها پیش آمد. بدون تردید و بر اساس شواهد، بیگانگان پشت صحنه فتنه 88 بودند و تنها چیزی که می‌توانست جلوی آنها را بگیرد حضور میلیونی مردم در صحنه بود که همین عامل موجب پیروزی انقلاب و دفاع مقدس شد.
مشاور رهبر معظم انقلاب در امور بین‌الملل در گفت‌وگو با رادیو ایران افزود: بخش اعظم کسانی که آن زمان در خیابان‌ها اعتراض کردند، قصد و غرض سوئی نداشتند بلکه از طریق رسانه‌های بیگانه و عوامل داخلی این باور در آنها به وجود آمده بود که تقلب شده است، بعد زمان گذشت و روشنگری انجام شد و واقعیت را فهمیدند، پشیمان شدند و در تظاهرات مردمی نهم دی شرکت کردند. در نهایت می‌توان گفت نهم دی واکسیناسیونی علیه این نوع فتنه‌ها بود.
تاکنون تصمیم سختی علیه فتنه گران گرفته نشده
ولایتی در پاسخ به این سؤال که آیا با توبه پرونده سران فتنه بسته خواهد شد یا خیر، اظهار داشت: معمولا وقتی کسی جرمی مرتکب می‌شود ـ اعم از سیاسی و غیرسیاسی ـ باید قوه قضائیه به آن رسیدگی کند، البته یک استثنائی هم هست که برخی مورد عفو مقام معظم رهبری قرار می‌گیرند و اگر نبود عفو و سماحت ایشان، باید جور دیگری رفتار می‌شد. ما شاهد بوده‌ایم که مقام معظم رهبری با دید وسیع و جهان‌بینی دورنگارانه‌ای که دارند و مایلند همبستگی ملی حفظ و هر روز محکم‌تر شود، بنایشان بر گذشت بوده و تابحال بیش از آنچه که انتظار می‌رفت ایشان گذشت فرمودند. برای بازگشت بعضی دیگر به صحنه نیز شرایطی را قایل شدند که شرایط سختی نیست و اگر مطابق آنچه که مقام معظم رهبری مشخص کردند، عمل شود، آن وقت وضعیت طور دیگری خواهد شد.
وی ادامه داد: آنچه که تا بحال صورت گرفته،‌ تصمیم سختی علیه کسانی نبود که با جاه‌طلبی و ندانم‌کاری تمام استقلال کشور و دستاوردهای طولانی مبارزاتی مردم را به خطر انداختند. آنچه که تا به حال انجام شده، جزای سختی نبوده و اکثر کسانی که در این نوع کارها شرکت داشتند اکنون با سماحت و بخشش مقام معظم رهبری در حال زندگی خود هستند و در فعالیت‌های سیاسی شرکت می‌کنند و کسی متعرض آنها نمی‌شود.
مننبع
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به پورتال انهار میباشد.

این وب سای بخشی از پورتال اینترنتی انهار میباشد. جهت استفاده از سایر امکانات این پورتال میتوانید از لینک های زیر استفاده نمائید:
انهار بانک احادیث انهار توضیح المسائل مراجع استفتائات مراجع رساله آموزشی مراجع درباره انهار زندگینامه تالیفات عربی تالیفات فارسی گالری تصاویر تماس با ما نماز بعثت محرم اعتکاف مولود کعبه ماه مبارک رمضان امام سجاد علیه السلام امام حسن علیه السلام حضرت علی اکبر علیه السلام میلاد امام حسین علیه السلام میلاد حضرت مهدی علیه السلام حضرت ابالفضل العباس علیه السلام ولادت حضرت معصومه سلام الله علیها پاسخ به احکام شرعی مشاوره از طریق اینترنت استخاره از طریق اینترنت تماس با ما قرآن (متن، ترجمه،فضیلت، تلاوت) مفاتیح الجنان کتابخانه الکترونیکی گنجینه صوتی پیوندها طراحی سایت هاستینگ ایران، ویندوز و لینوکس